Hyppää pääsisältöön

Himolupaus: Kliffin Ville lupaa kohdata pelkonsa

Kliffin Ville uhmaa Himolupauksessa korkeanpaikankammoaan.

Ville ja Tomi Kliffistä // Kuva: Timo "Timppa" Launonen

Kliff-yhtyeen Ville ja Tomi lupaavat hypätä benji-hypyn YleX-paidat päällään, jos bändin kappale Mun Jopo äänestetänä YleX Himotuimmat -listan ykköseksi. Varsinkin Villelle lupauksen toteuttaminen olisi kova paikka, koska laulaja kärsii korkeanpaikankammosta.

- Mielummin hyppäisin vaikka laskuvarjolla. Se ei olisi varmaan niin paha, koska koneesta ei näe maahan asti, Ville sanoo.

Kliff työstää tällä hetkellä ensimmäistä albumiaan. Laulajat lupaavat, että levy julkaistaan kuluvan vuoden aikana. Bändin ensimmäinen sinkku Mun jopo on menestynyt hyvin YleX Himotuimmat -listalla. Vaikka kappaleessa hehkutetaan Helkaman pyöriä, Kliffin jäsenet eivät ole saaneet yhtiöltä ilmaisia menopelejä.

- Mulla ei ole pyörää tällä hetkellä ollenkaan. Pitäisi varmaan ottaa yhteyttä Helkamaan, jotta pääsisin kruisailemaan stadissa, Tomi sanoo.

YleX Himotuimmat on ohjelma, jossa soitetaan viikottain YleX:n kuulijoiden lempparit soittolistan biiseistä. Voit vaikuttaa TOP-20 -listaukseen äänestämällä omia suosikkejasi YleX:n soittolistalta. Ykköseksi äänestetty kappale soi YleX:ssä joka päivä seuraavan viikon ajan. Lisäksi kärkipaikan ansainnut biisi saa itselleen koskemattomuuden seuraavassa äänestyksessä.

**Äänestä YleX Himotuimmat -listalla ja kuuntele ohjelma lauantaisin 11–13. **

Lähteet: YleX Himotuimmat