Hyppää pääsisältöön

Hätä-Miikka: Haluaisin Remulta palautetta biisistäni

YleX Jälki-istunnon vieraana kävi Gaselleista tuttu Hätä-Miikka, joka on lähtenyt uudella soolokappaleellaan rokimpaan suuntaan.

Hätä-Miikka // Kuva: Jenni Poikelus

YleX Jälki-istunnon vieraaksi saapui rapyhtye Gaselleista tuttu Hätä-Miikka, jonka soolokappale Remu soi tänään Mitä mieltä olet Hätä-Miikan kappaleesta Remu?. Räpistä rokkaavalle linjalle lähtenyttä Hätä-Miikkaa inspiroi kappaleen nimen mukaisesti legendaarinen Remu Aaltonen.

- Remu on sellainen hahmo, johon samaistun vahvasti. Itsekin on kallellaan jäynähommiin, mutta vahva halu duunata jotain nättiä ja mukavaa. Toivon, että itsessäkin on samanlaista alkuvoimaa kuin Remussa. Toivoisin, että hän kuulisi tän biisin. Olisi kiva saada palautetta Remulta, Hätä-Miikka toteaa.

Uusia biisejä mies ei sanojensa mukaan uskalla vielä tälle viikolle luvata, mutta tulevaa soololevyä työstetään parhaillaan Gaselleista tutun MusaJusan kanssa. Tämän vuoden puolella julkaistavalla albumilla tulee olemaan musiikkia useista eri genreistä.

- Sinne tulee monista kevyemmän musiikin ja rockin genreistä sotkettua menoa. Räppiäkin on mukana varmaan jossain muodossa. Kyllä se on semmosta hyväntuulista pop/rock-musiikkia, Hätä-Miikka kertoo.

Monelle Gasellit-fanille Remun musiikkityyli on tullut yllätyksenä. Hätä-Miikan isoisälle iloisena sellaisena:

- Remu soi radiossa ja faijan faija soitteli heti aamutuimaan, että nyt oli semmosta räppiä, että hänkin diggaa!

Lähteet: YleX Jälki-istunto