Hyppää pääsisältöön

Hans Välimäki marisi Selänteen keittiövarustuksesta

Huippukokki Hans Välimäki pääsi uudessa ohjelmassa tutustumaan NHL-tähti Teemu Selänteen keittiöön.

Keittiömestari Hans Välimäki // Kuva: Hanne Kautto

YleX Aamussa vieraili _Top Chef -_ohjelmasta tuttu huippukokki Hans Välimäki. Keittiömestari kertoi seuraavasta kokkiohjelmastaan, jossa Välimäki pääsee tapaamaan suomalaisia tähtiä maailmalla ja kokkailemaan heidän kotonaan. Hansin matkassa -nimistä ohjelmaa on kuvattu muun muassa Teemu Selänteen Anaheimissa sijaitsevassa kodissa. Välimäki paljasti, ettei ollut täysin tyytyväinen kiekkomiehen keittiövarustukseen.

- Veitset oli jäänyt jostain syystä teroittamatta tai sitten siellä käytetään veitsiä niin paljon, että ne oli tylsyneet.

Huippukokki kertoi keittiön olleen muuten hieno ja kuvauksiin toimiva. Tylsät veitset kävivät kuitenkin niin paljon hermon päälle, että tuotannon oli puututtava asiaan. 

- Allekirjoittanut alkoi marista niin paljon kuvausten ulkopuolella, että tuotanto lähti hakemaan kasan veitsiä, Välimäki nauroi tapahtuneelle.

Selänteen lisäksi Välimäki pääsi tapaamaan muitakin kiekkotähtiä, sillä ruokakesteille saapuivat vieraaksi sekä Tomi Lydman että Saku Koivu vaimoineen. Pääsipä kokki itsekin kokeilemaan kiekkoa.

- Oltiin Anaheimin aamujäillä joukkueen harjoitusten jälkeen. Tein maalin yläpesään ja Teemu heitti passin! 

Hansin matkassa -ohjelma alkaa huhtikuussa 2012. 

Teemu Selänteen lisäksi Välimäki kertoi muun muassa Alexi Laihosta, Top Chefistä ja ravintolastaan Chez Dominiquesta. Kuuntele koko haastattelu alta.