Hyppää pääsisältöön

Fight Clubille julkaistaan jatkoa sarjakuvana – paljastaako tarina Tylerin alkuperän?

Kirjailija Chuck Palanhniuk vihjailee, että uudessa Fight Club -tarinassa selitetään mystisen Tyler Durdenin syntyperää. Sarjakuvan ensimmäinen osa julkaistaan toukokuussa 2015.

Brad Pitt esittää Tyler Durdenia Fight Club -elokuvassa // Kuva: 20th Century Fox

Fight Club -kirjailija Chuck Palanhniuk lipsautti Comic Con -sarjakuvamessuilla, että kulttiteokselle tehdään jatkoa. Palanhniuk esiintyi tapahtumassa viime vuonna New Yorkissa.

- Mokasin, sanoin 1500 nörtin ja heidän puhelintensa edessä tekeväni jatko-osan. Nyt minun on pidettävä sanani, Palanhniuk kertoo Dark Horse Comics -kustannusyhtiön tiedotteessa.

Palanhniukin Fight Club -kirja muokattiin elokuvaksi vuonna 1999. David Fincherin ohjaamassa elokuvassa alkaa väkivaltainen vallankumous, jonka tarinaa jatketaan nyt kymmenosaisessa sarjakuvassa. Teoksen kuvittaa Cameron Stewart.

Fight Club 2 sijoittuu vaihtoehtoiseen tulevaisuuteen kymmenen vuoden päähän kirjan tapahtumista. Nimeämätön päähenkilö, jota elokuvaversiossa esittää Edward Norton, on nyt naimisissa Marla Singerin kanssa. Parilla on yhdeksänvuotias Junior-niminen poika.

Palanhniukin mukaan lukijat tulevat tarinassa saamaan vihiä Tyler Durdenin alkuperästä. Elokuvaversiossa Durdenia esittää Brad Pitt.

- Tyler on jotain, joka on saattanut olla olemassa vuosisatoja. Hän olekaan vain jotain, mikä ilmestyi päähenkilön mieleen, Palanhniuk sanoo.

Sarjakuvan ensimmäinen osa julkaistaan toukokuussa 2015.

Lue myös:

YleX:n villit visiot: Näille leffoille pitäisi tehdä jatko-osa

Lähteet: Dark Horse Comics