Hyppää pääsisältöön

Festaripromoottorin selvät vihjailut - nähdäänkö Danny Provinssirockin lavalla?

Yle Pohjanmaan haastattelema Provinssirockin promoottori Juha Koivisto antoi ehkä liiankin paljastavia vinkkejä festarien iskelmätähdestä.

Danny-logo // Kuva: www.danny.fi

Viime vuosina Provinssirockin X-Stagen perinteisiin on kuulunut nimekkään iskelmätähden esiintyminen. Rokkikansaa ovat villineet muun muassa Kari Tapio, Paula Koivuniemi ja Katri Helena. Tämän vuoden iskelmätähdestä ovat vielä neuvottelut kesken, mutta festivaalien promoottori Juha Koivisto antoi artistista melko paljastavia vinkkejä.

- Artisti on on erityisen ajankohtainen, hänen uransa on alkanut 48 vuotta sitten, ja sen uskallan paljastaa että miespuolinen henkilö, Koivisto kertoo Yle Pohjanmaan haastattelussa.

Nopealla googlailulla ainoa erityisen nimekäs miesartisti, jonka ura on alkanut vuonna 1964, on Iso-D, eli Danny. Erityisen ajankohtaisen Dannysta tekee miehen 70-vuotis-juhlakiertue.

Provinssirockin iskelmäesiintyjä on sekä ihastuttanut että hämmästyttänyt rokkifestarikävijöitä.

- Yleensä iskelmäesiintyjä on puhutuin kotimainen juttu, joka on noussut esiin. Tämä on asettanut entistä enemmän haastetta, ja odotusarvo on kasvanut, Koivisto kertoo.

Provinssirockin lipunmyynti alkoi maanantaina.

Lähteet: Yle