Illan valinta: Suljetko vessan oven silloinkin, kun olet yksin kotona?

Illan valinta selvittää tänään, kuinka moni sulkee vessan oven ollessaan yksin kotona? Klikkaa illan valintaa ja kommentoi!

Kasin jälkeen luvassa DUBBAUKSIA eli Alma ja Timppa räätälöivät hittejä uuteen uskoon.

Instagramissa ja Twitterissä voit kommentoida lähetystä #ylexjatkot. Timppa paheksuu Instagramia, mutta Alman löydät sieltä nimimerkillä: @almahatonen! 

Festaripromoottorin selvät vihjailut - nähdäänkö Danny Provinssirockin lavalla?

22.2.2012 klo 13:45 | Maria Rautio | Lähde: Yle | Kommentit (1)

Yle Pohjanmaan haastattelema Provinssirockin promoottori Juha Koivisto antoi ehkä liiankin paljastavia vinkkejä festarien iskelmätähdestä.

Viime vuosina Provinssirockin X-Stagen perinteisiin on kuulunut nimekkään iskelmätähden esiintyminen. Rokkikansaa ovat villineet muun muassa Kari Tapio, Paula Koivuniemi ja Katri Helena. Tämän vuoden iskelmätähdestä ovat vielä neuvottelut kesken, mutta festivaalien promoottori Juha Koivisto antoi artistista melko paljastavia vinkkejä.

- Artisti on on erityisen ajankohtainen, hänen uransa on alkanut 48 vuotta sitten, ja sen uskallan paljastaa että miespuolinen henkilö, Koivisto kertoo Yle Pohjanmaan haastattelussa.

Nopealla googlailulla ainoa erityisen nimekäs miesartisti, jonka ura on alkanut vuonna 1964, on Iso-D, eli Danny. Erityisen ajankohtaisen Dannysta tekee miehen 70-vuotis-juhlakiertue.

Provinssirockin iskelmäesiintyjä on sekä ihastuttanut että hämmästyttänyt rokkifestarikävijöitä.

- Yleensä iskelmäesiintyjä on puhutuin kotimainen juttu, joka on noussut esiin. Tämä on asettanut entistä enemmän haastetta, ja odotusarvo on kasvanut, Koivisto kertoo.

Provinssirockin lipunmyynti alkoi maanantaina.

Asiasanat: Provinssirock 2012

Kommentointi

Kommentit (1)

Jee Danny

>Anonyymi 01.03.2012, 14:29
Muualla Yle.fi:ssä