Hyppää pääsisältöön

Fani syyttää: Justin Bieber pani minua vessassa

Maailman suurimpiin miespoppareihin lukeutuva Bieber on nyt saanut isyyssyytteen.

Lähikuva Justinin Someday-tuoksun mainosjulisteeesta // Kuva: www.facebook.com/JustinBieber

Pitihän tämän tapahtua jossain vaiheessa. Justin Bieberiä vastaan ollaan nyt nostamassa oikeusjuttua, jossa teini-idolin fani väittää tulleensa raskaaksi vehtailtuaan staran kanssa vessassa. Kyseinen muksu on nyt 3 kuukautta vanha.

20-vuotias nainen kertoo oikeudelle tavanneensa Bieberin viime vuoden syksynä, kun tämän turvamiehet olivat napanneet fanin yleisöstä tapaamaan Justinia backstagelle.

- Käveltyämme pois muiden ihmisten luota, Justin löysi meille paikan jossa saimme olla rauhassa - ja se paikka oli vessa. Menimme sisään ja välittömästi hänen persoonansa muuttui täysin. Hän alkoi koskettelemaan minua ja hokemaan kuinka haluaa ”n*ssia minua”. Pyysin häntä käyttämään kondomia, mutta hän ei halunnut. Omien sanojensa mukaan syynä oli se, että hän halusi tuntea kaiken, sillä kyseessä oli hänen ensimmäinen kertansa. Koko homma kesti noin 30 sekuntia.

Bieberin lakimiehet ovat julkaisseet tiedotteen, jossa luonnehtivat syytöksiä loukkaaviksi ja ”todistettavasti vääriksi”. Eihän Justin ole voinut panna faniaan. Tähden manageri kun kertoi lehdistölle vasta tällä viikolla, että ”Justinin kulkuset ovat nyt laskeutuneet”. Kyllä. Manageri todellakin lausui noin.

UUTTA:
Poliisi tutkii - joutuiko Justin Bieber raiskatuksi?

Justin Bieberin vessaseksisyytökset tulistivat fanit - valtavasti tappouhkauksia

Madonnan tuottaja-dj valitsi suomalaisbiisin levylleen

Katso:
YleX kävi tapaamassa Twilight-tähtiä Tukholmassa (VIDEO)

Lähteet: Gawker