Hyppää pääsisältöön

Facebook julkaisi kuvaviestipalvelunsa vahingossa

Facebook julkaisi kuvaviestipalvelunsa Slingshotin vahingossa etuajassa. Sovellus poistettiin Applen Appstoresta pikavauhtia.

Facebookin käyttöä mobiilissa // Kuva: YleX / Anni

Facebookin tuleva viestisovellus Slingshot lipsahti vahingossa etuajassa Applen Appstoreen. Slingshot on kehitetty kilpailijaksi suositulle Snapchatille. Facebook kertoi verkkolehti Mashablelle, että on sovelluksen ennenaikainen julkaisu oli vahinko. Facebook ei kerro tarkkaa julkaisuajankohtaa, mutta lupaa sen olevan pian saatavilla.

Facebookin mukaan käyttäjät voivat jakaa Slingshotilla helposti hetkiä ja tapahtumia tärkeille ihmisille. Slingshotilla viestiä lähettäessä, eli slingatessa, on mukaan pakko liittää myös valokuva. Snapchatin tapaan myös Slingshotin viestit katoavat bittiavaruuteen hetken kuluttua.

Facebook on yrittänyt ostaa Snapchatin kahteen kertaan, mutta yhtiön omistaja kieltäytyi kummallakin kerralla, vaikka tarjoukset liikkuivat miljardeissa dollareissa.

Vahingossa julkaistu sovellus oli alustavasti saatavilla vain tietyillä markkina-alueilla, kuten Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.

Lue myös:

WhatsApp-sovelluksen kehittäjä shokissa – mitä tehdä 19 miljardilla dollarilla?

Lähteet: Mashable, Techradar