Hyppää pääsisältöön

Ensinäytössä Lovexin California: Laulaja tahtoi videolle K18-materiaalia

Lovexin musiikkivideo saa ensinäyttönsä ylex.fi:ssä. Videolla riepotellaan Theonia ja bailataan leffahahmojen kanssa.

Theon California-videon kuvauksissa // Kuva: Mikko Löppönen

Lovexin uusi musiikkivideo California saa ensinäyttönsä ylex.fi:ssä. Videolla bändi soittaa elokuvista ja sarjoista tuttujen hahmojen keskellä. Yhtyeen keulahahmo Theonilla oli alun perin ronskimpi ajatus California-kappaleen musiikkivideolle.

- Ensimmäinen ideani oli tehdä video, jossa vertailtaisiin suomalaista ja kalifornialaista bailausmeininkiä. Siinä piti olla vähemmän vaatteita ja enemmän törkyä, tyyliin lähiöryyppäys vastaan glamour-illanvietto. Päädyttiin kuitenkin soveliaampaan versioon, Theon kertoo YleX:lle.

Musiikkivideolla kaksi naista riepottelevat Theonia paidankauluksista. Myös Don Juan -kappaleen musiikkivideolla laulaja joutuu kovaan käsittelyyn. Siinä naiset sitovat Theonin tuoliin ja pahoinpitelevät laulajaa pesäpallomailalla. Väkivaltaiset mimmit eivät ole kuitenkaan Theonin oma fetissi.

- Ohjaaja Saku Perinnöllä on joku fiksaatio tällaiseen hommaan. Hän saa siitä varmaan jotain irti, että näkee minua piestävän. En varsinaisesti valita siitä, että joudun kauniiden naisten riepoteltavaksi, Theon sanoo.

**Katso alta Lovexin uusi musiikkivideo California.

Lue myös:
**

Kilo porkkanaa ja alasti Ruisrockiin – tässä artistien oudoimmat Himolupaukset

Milloin kusi nousi hattuun, Theon?

Lähteet: YleX