Hyppää pääsisältöön

Eicca Toppinen kehuu Musiikkitalon tunnelmaa

Apocalyptica esiintyi eilen Helsingin vasta avatussa Musiikkitalossa ja sama koitos on edessä myös tänään. Loppuunmyydyn keikan tunnelma oli eilen bändin mielestä loistava.

Apocalyptican Eicca Toppinen Musiikkitalossa

Musiikkitalon herkkä akustiikka on aiheuttanut paljon keskustelua.

- Ei se lavalla tuntunut niin paljon erilaiselta kuin missään muuallakaan, kun meillä on korvamonitorit, mistä kuunnellaan omaa miksausta. Välillä tosin tuntui, että sali humisi, Apocalyptican keulakuva Eicca Toppinen kertoo YleX:lle.

Hesari kritisoi, että muun muassa yleisön jutustelu konserttisalissa vei ärsyttävästi huomiota pois olennaisesta. Toppista eivät fanien äänet haitanneet.

- En huomannut mitään häiritsevää toimintaa. Jos joku häiriintyy rokkikonsertissa ihmisten juttelusta, niin mun mielestä se on vähän erikoista. Sehän kuuluu asiaan. Se on vaan hyvä, että yleisö voi suhtautua rennosti ja tunnelma oli loistava, mies kommentoi.

Artistia ei myöskään haitannut, että osa yleisöstä seurasi keikkaa bändin takana.

- Ei se oikeastaan ollut outoo. Me ei rakennettu koko show’ta joka suuntaan, vaan pidettiin pääsuunta eteenpäin. Se oli hauskaa, eikä häirinnyt. Ihmiset pääs sellaiseen paikkaan katsomaan, mihin normaalisti ei pääse, Toppinen sanoo.

Bändi ei vielä tässä vaiheessa tiedä, tuleeko settilista muuttumaan tätä iltaa varten.

- Ei olla vielä mietitty, muutetaanko mitään. Dramaturgia pysyy kuitenkin samana, koska se on niin hiottu, Toppinen juttelee.

Apocalyptican Musiikkitalon keikkaa voi seurata suorana ylex.fi:ssä tänään klo 19 - 22.

Katso Apocalyptica @ Musiikkitalokeikalta!

Lähteet: YleX