Hyppää pääsisältöön

Darude toivoo pääsiäiseen Halloween-elementtejä: Tytöt voisivat pukeutua rohkeammin

Darude kaipaa pääsiäiseen amerikkalaista juhlakulttuuria.

Darude // Kuva: https://www.facebook.com/Darude

YleX:n Wappudancejakin tähdittävä Darude on pitkän linjan DJ. Hän on seurannut kotimaista bilekulttuuria niin kauan, että tietää tarkalleen, miten Suomi bailaa. Pääsiäiseen huippu-DJ kaipaisi amerikkalaista Halloween-tunnelmaa.

- Jengi repii ilon irti ihan mistä vaan, kun on ylimääräistä vapaata. Odotan, että pääsiäisestä tulisi sellainen kuin Jenkeissä on Halloween, että alkaisi näkyä virvon, varvon -tyyppejä oikein massoittain yökerhoissa, Darude sanoo.

- Pääsiäinen ei ole alun perin ollut mikään älytön ryyppäjäisjuhla, mutta jos siitä sellainen halutaan tehdä, niin Halloweenistä voisi ottaa mallia. Tytöt voisivat pukeutua rohkeammin ja äijät voisivat käyttäytyä tavallista hölmömmin, mutta kyllä mulle kelpaa perinteisempikin meininki. Keikoilla pitää saada tanssilattia täyteen keinolla millä hyvänsä, Darude jatkaa.

DJ:n suosikkitoivotus pääsiäisenä on perinteinen ja kaksimielinen.

- Kliseinen munarikas kuulostaa tosi hyvältä. Kukin saa tajuta sen ihan miten vaan. Siihen liittyy sellainen leveä hymy ja hiki päässä tanssilattialla, artisti päättää.

YleX järjestää vappupäivänä seitsemän tunnin elektronisen musan megalähetyksen! Wappudancet-nimisessä ohjelmassa kuullaan ja nähdään livenä Suomen ykkösrivin DJ-työskentelyä. DJ Orionin isännöimään tanssimaratoniin saapuu kuusi livevierasta konemusiikin eri laidoilta. Studiossa nähdään Orionin itsensä lisäksi Matti Airaksinen ja viisi muuta DJ:tä. Lue lisää!

Lähteet: YleX