Hyppää pääsisältöön

Cheek yhteistyöstä Jukka Pojan kanssa: Olemme erilaisia, mutta musiikki yhdistää

Torstaina YleX Aamussa paljastettiin tämän suven Kesäkumibiisin esittäjä. Hän on Cheek yhdessä Jukka Pojan kanssa. Artistit ovat hyvin erilaisia, mutta Cheek kertoi YleX:n haastattelussa yhteistyön sujuneen hienosti.

Cheek ja Kesäkumit // Kuva: Iida Korhonen/YleX

- Olen venannut, että pääsee soittamaan tota biisiä. Nyt ollaan askel lähempänä. Itselle on jäänyt niin hyvä tunne tosta biisistä ja videon kuvauksista. Sen takia on semmoinen tunne, että haluaa laittaa omaa uutta musaa taas kuultaviin.

Kesäkumibiisi kantaa nimeä Jossu. Cheekin mukaan kappale lähti rullaamaan eteenpäin kuin itsestään.

- Mentiin studiolle ja oli tosi vaivatonta. Mietittiin kuitenkin, että biisi tarvitsee toisen miesartistin kertomaan se toinen näkemys siihen tarinaan. Kun biitti alkoi muodostua sellaiseksi kuin se on, oli ihan selkeää, että Jukka Poikaan täytyi ottaa yhteyttä.

Musiikki yhdistää erilaisiakin artisteja

Cheekin mukaan hänen ja Jukka Pojan yhteistyö tuntui luonnolliselta. Räppärin mukaan hänen ja Jukka Pojan näkemykset kohtasivat ja yhteinen sävel löytyi Jossu-biisissä.

- Minulle ei tule siitä mitenkään päälle liimattu olo mistään kulmasta katsottuna. Yhteistyö oli tosi luonnollinen.

Cheek sanoo, että hän ja Jukka Poika ovat ihmisinä hyvin erilaisia, mutta musiikki yhdistää miehiä.

- Musiikin yhdistävä voima on niin vahva. Meillä on kuitenkin yhteinen kokemuspohja Jukan kanssa. Me olemme kiertäneet ne samat festarit ja klubit, eli se elämä on kuitenkin peruspohjaltaan periaatteessa samanlaista. Niiden asioiden kautta löytyy se hyvä yhteishenki.

Kesäkumibiisi Jossu kuullaan ensimmäisen kerran YleX Aamussa perjantaina 31. toukokuuta, mutta Bongaa tiiseriklipit ja kokoa Cheekin ja Jukka Pojan Kesäkumibiisin ensimmäiset rivitbiisistä kuullaan toki aiemmin. Kappaleen musavideo saa ensiesityksensä YleX Popissa Tampereella 1. kesäkuuta.

Lue myös:

Cheek ja Jukka Poika esittävät vuoden 2013 Kesäkumibiisin!

Bongaa tiiseriklipit ja kokoa Cheekin ja Jukka Pojan Kesäkumibiisin ensimmäiset rivit

Lähteet: YleX