Etusivussa Perjantaipöytä!

Miksi positiivinen ajatellu kannattaa? Onko julkinen keskustelu tasa-arvoisesta avioliittolaista jakanut Suomen kansan kahtia? Näihin kysymyksiin etsitään vastauksia Etusivun Perjantaipöydässä, vieraina Jukka Lindström ja Tero Karhu. 

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Toivotko, että avioliittolain muutos menee läpi eduskunnassa tänään? 

Cheek pyörtää päätöksensä ja lähtee tähdittämään tv-ohjelmaa

17.3.2012 klo 12:47 | JP Panttila | Kommentit (0)

Cheek kävi YleX Himotuimpien haastattelussa.

Räppäri kertoo kehitteillä olevasta ohjelmasta, joka tuntuu ensimmäistä kertaa omalta jutulta.

Oman levy-yhtiön uuden levyn myötä pystyyn laittanut Cheek on virtaa täynnä. Räppäri aikoo näyttäytyä television puolella, vaikka hän on aiemmin YleX:n Himotuimpien haastattelussa kertonut, että moinen ei kiinnosta. Tekeillä on iso tv-ohjelma, josta ei kuitenkaan heru paljoakaan yksityiskohtia.

- Mulla on isoja suunnitelmia. Lähden ensimmäistä kertaa ikinä sellaiseen tosi isoon tv-juttuun mukaan. Mua on kysytty Kuorosotiin ja Tanssii tähtien kanssa -juttuihin ja kaikenlaisiin formaatteihin.

Cheek kertoo, että ohjelman kuvaukset alkavat keväällä ja se tulee ulos syksyllä.

- Se on täysin musiikkiin keskittyvää hommaa, mikä tuntuu ensimmäistä kertaa omalta.

- Tässä on hauskaa se, että tuntee olevansa jotenkin hiton pieni tekijä tuossa remmissä, mitä sinne tulee. Musta tuntuu, että mä oon poikanen tuossa jengissä.

Rähinä Recordsilta irtautunut ja oman Liiga Music -levy-yhtiön perustaneen räppärin uusi levy on nimeltään Sokka irti. Ketä kohti kuvitteellinen kranaatti heitetään?

- Toivottavasti kesäistä juhlakansaa kohti. Yritin tehdä tuosta soundtrackin jengille kesäksi. Varsinkin sinkku Sokka irti on tosi positiivinen ja iso - kunnon paukku oikeastaan. Sen mä ainakin halusin onnistua tekemään.

Uudella levyllä on mukana jälleen pitkän linjan muusikko Sami Saari - Cheek on tehyt coverin hänen yhdestä tunnetuimmasta biisistään nimeltä Onnen kyyneleet.

-  Ollaan puhuttu pitkään, että se pitäisi tehdä. Tää on nyt viides levy putkeen, kun me tehdään Sami Saaren kanssa yhteinen biisi. Vaikka mä olen puhunut paljon, että haluan tehdä jollain tapaa erilaisen levyn, niin Samin kanssa yhteisen biisin tekemisestä mä en ole luopunut nytkään.

Asiasanat: Cheek

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä