Hyppää pääsisältöön

Bunny the Killer Thing herättää pahennusta YouTubessa ja kiinnostusta maailmalla

Hirvittävä pupumies terrorisoi mökkiporukkaa Suomessa kuvatussa Bunny the Killer Thing -elokuvassa. Jo kauhukomedian häiriintynyt traileri on järkyttänyt osaa katsojista.

Bunny the Killer Thing // Kuva: Black Lion Pictures

Kauhukomedia _Bunny the Killer Thing _kertoo suomalais-brittiläisestä seurueesta, joka joutuu mökkireissullaan jättiläismäisen puoliksi mies, puoliksi pupu -hahmon metsästämäksi. 

Elokuvalle julkaistiin maanantaina ensimmäinen traileri YouTubessa, mutta video poistettiin palvelusta tiistaina. Traileri ehti kerätä vuorokaudessa 68 000 katsojaa.

- YouTubessa on kyllä vastaavaa materiaalia julkaistuna, mutta ilmeisesti joku oli tehnyt siitä valituksen ja video oli siksi päätynyt nopeaan käsittelyyn, elokuvan tuottaneen ja sitä levittävän Black Lion Picturesin toimitusjohtaja Miika J. Norvanto sanoo Yle Uutisille.

Kauhukomedialla maailmalle

Pienen budjetin elokuva on kuvattu Kainuussa talkoovoimin. Joonas Makkosen käsikirjoittaman ja ohjaaman kauhukomedian ideaa esiteltiin Cannesin elokuvajuhlilla toukokuussa 2013. Norvannon mukaan kiinnostus elokuvaa kohtaan oli jo silloin suurta.

- Sellainen tuntu on jäänyt jo sieltä, että elokuva kiinnostaa maailmalla. Elokuva on tarkoitus saada valmiiksi Cannesin elokuvajuhlille ensi kevääksi, ja mukaan kansainvälisille elokuvafestivaaleille.

Bunny the Killer Thing -elokuva perustuu Joonas Makkosen parin vuoden takaiseen lyhytelokuvaan. Elokuva oli São Paolon Cinefantasy International Fantastic Film Festival -tapahtumassa yleisön suosikki. Festareiden virallinen tuomaristo valitsi Bunnyn parhaaksi kauhuhahmoksi. 

Elokuvan Suomen ensi-ilta on 6.11.2015. Katso Vimeosta Bunny the Killer Thing -elokuvan kohua herättänyt traileri.

Yle Uutiset: Suomalaisen kauhukomedian traileri vetää katsojia ja herättää paheksuntaa