Hyppää pääsisältöön

Brittilehti pitää Krista Siegfridsin biisiä poliittisena

UMK-voittaja Krista Siegfrids on sumuttanut Euroviisu-järjestäjiä ja ujuttanut poliittisen viestin salaa kilpailuun, kirjoittaa brittilehti.

KRISTA SIEGFRIDS // Kuva: Tomi Mikola

The Independent -lehti kirjoittaa, että Krista Siegfridsin Marry Me -kappale on onnistunut ujuttautumaan läpi kilpailunjärjestäjien sääntöseulan. Euroviisujen säännöissä sanotaan, ettei kilpailuun osallistuva kappale saa sisältää poliittista viestiä. The Independent kirjoittaa, että Krista Siegfrids on voittajaehdokas kappaleella, jolla julistetaan homoavioliittojen laillistamista ja jonka esityksessä laulaja suutelee intohimoisesti naistanssijan kanssa.

UMK-voittaja ja Suomen euroviisuedustaja Krista Siegfrids sanoo lehdelle, että toki Marry Me on kannanotto siihen, ettei Suomen hallitus hyväksynyt homoavioliittoja viime vuotisessa äänestyksessä. Silti Marry Me ei ole hänen mielestään poliittinen vaan se kertoo rakkaudesta ja suvaitsevaisuudesta.

Siegfrids toivoo saavansa viisuissa paljon ääniä muun muassa Ison-Britannian homoyhteisöiltä. Hän lupaa esityksensä loppuun yllätystä, johon kukaan ei voi puuttua suoran lähetyksen takia.

Lue myös Yle Uutisten juttu aiheesta.

Lähteet: The Independent, Yle Uutiset