Hyppää pääsisältöön

Bridget Jones -tähti ei aio lihottaa itseään uuteen elokuvaan

Renee Zellweger vetänee läskipuvun päälleen leffan kuvauksissa.

Bridget Jones // Kuva: IMDB

Suuren suosion saavuttaneet Bridget Jones -elokuvat saavat kolmannen jatko-osan. Bridgetiä näyttelevä Renee Zellweger ei aio tällä kertaa kerätä kiloja roolia varten, niin kuin hän on tehnyt aikaisempia elokuvia varten.

The Daily Mail kertoo, että näyttelijä vaati, että hän saa pitää kilonsa kurissa. Zellweger on huolissaan terveydestään, sillä lyhyen ajan sisällä tapahtuvat radikaalit painon muutokset ovat terveysriski.

- Sain paniikkikohtauksesn, kun asiantuntijat kertoivat minulle, kuinka pahaa se voi tehdä ajan myötä, näyttelijä kertoo.

Daily Mailin mukaan Renee Zellweger saattaa käyttää niin kutsuttua ”läski-pukua” leffan kuvauksissa.

Vaikka vielä ei ole vahvistettu, että Hugh Grant ja Colin Firth olisivat mukana elokuvassa, Firth on lipsauttanut juonipaljastuksia elokuvasta.

- Voin kertoa, että Bridget ja Mark (jota Firth esittää) eivät voi saada lapsia. Niinpä hän tekee suuren virheen ja palaa Daniel Cleaverin (Hugh Grant) luokse ja toivoo tulevansa raskaaksi, Firth paljastaa.

Vielä ei ole kerrottu, koska elokuva nähdään valkokankailla. Elokuvasta ennustetaan tuottoisaa, sillä aikaisemmat elokuvat ovat molemmat tuottaneet yli 250 miljoonaa dollaria.

Lähteet: Contact Music, Entertainment Weekly