Hyppää pääsisältöön

Brädi ei halua Krista Siegfridsin menestyvän UMK-biisillä

Sunnuntaina YleX:ssä kuultiin ensimmäistä kertaa Uuden Musiikin Ratsia. Tunnin mittaisessa ohjelmassa arvostellaan uusia kappaleita, joista yksi oli Krista Siegfridsin Marry Me. Kappale jakoi mielipiteitä Brädin, Anne Lainnon ja Emmi Lehtomaan kesken.

Brädi, Emmi Lehtomaa ja Anne Lainto // Kuva: Tytti Shemeikka / YleX

Uuden Musiikin Ratsiassa kappaleita arvostelemassa ollut Brädi ei lämmennyt UMK:ssa kilpailevan Krista Siegfridsin kappaleelle Marry Me. Räppärin mielestä Kristan pitäisi vähentää purkkaa ja lisätä asennetta, jotta tämän biisi toimisi.

- Toivon että Krista Siegfrids breikkais Suomessa, mutta eri biisillä. Tää biisi sopis paremmin pissismimmille, ja Kristahan on jo aikuinen nainen. Harmi jos tää on näin siistin tyypin ponnahduslauta isompiin piireihin.

YleX Viikonlopun ja Uuden musiikin kilpailun juontaja Anne Lainto oli kappaleesta toista mieltä. Anne toivoisikin, että Krista löytäisi UMK-biisinsä kautta oman tyylinsä.

- On ihanaa, että Krista on tehnyt tällaisen tosi tanssi- ja poppibiisin! Meillä on jo Maja Ivarsson, mutta meillä ei ole vielä Krista Siegfridsiä. Toivon että Krista breikkaa tällä itse artistina, eikä enää The Voice Of Finland –Kristana.

Fitnessmalli Emmi Lehtomaa ei suhtautunut Krista Siegfriedsin tuotantoon yhtä intohimoisesti kuin Brädi ja Anne Lainto, mutta hän tunnustautuu Kristan faniksi.

- Mua harmitti kun se tippui niin aikaisin The Voice Of Finlandissa! Toivon että Krista pärjää Uuden musiikin kilpailussa, tää biisi vois toimia Euroviisuissa!

Krista Siegfridsin Marry Me –kappaleen lisäksi Uuden musiikin ratsia –ohjelmassa arvosteltiin viisi muuta kappaletta. Tsekkaa yhteispisteet täällä!