Hyppää pääsisältöön

Blockfest yllättää – jälleen uusi yhdysvaltalaiskiinnitys

Jay-Z:n kanssa mainetta niittänyt Freeway esiintyy Blockfesteillä maanantaina uuden biisin julkaisseen Mikael Gabrielin kanssa.

Freeway nähdään Blockfestareilla // Kuva: Youtube / kuvakaappaus

Blockfest vahvistuu jälleen uudella yhdysvaltalaisesiintyjällä, kun Mikael Gabriel lennättää keikalleen rap-artisti Freewayn. Jo aiemmin tiedotettiin, että ainutlaatuisella yhteiskeikalla nähdään myös yhdysvaltalainen Jay Z -suojatti Memphis Bleek, myös amerikkalainen Chung Cvrtier sekä helsinkiläinen Brando.

Heti esikoislevyllään kultaa myynyt Freeway tunnetaan parhaiten yhteistyöstään Jay Z:n, Just Blazen ja Beanie Sigelin kanssa tarunhohtoisella Roc-A-Fella Recordsilla. Islaminuskoinen räppäri on levyttänyt pitkän uransa aikana myös muille arvostetuille levy-yhtiöille kuten Babygrande ja Rhymesayers Entertainment. Hänen viimeisin tuotoksensa on tänä vuonna ilmestynyt, kriitikoilta suitsutusta niittänyt Broken Ankles EP yhdessä mashup-artisti Girl Talkin kanssa.

Mikael Gabriel, Freeway, Memphis Bleek, Chung Cvrtier ja Brando esittävät spesiaalin shown aikana niin yhteisiä kappaleita kuin omaa materiaaliaan. Maanantaina levitykseen julkaistiinn Mikael Gabrielin ja Memphis Bleekin yhteinen kappale, jonka kertosäkeen tulkitsee niin ikään Blockfesteillä esiintyvä Redrama. Kansainväliset rajat ylittävän yhteiskeikan myötä Freeway pääsee näkemään myös kaupunkifestivaali Blockfestin kehityksen, sillä räppäri esiintyi tapahtumassa sen ollessa vielä kolme kertaa pienempi vuonna 2010.

Kuuntele Mikael Gabrielin, Memphis Bleekin ja Redraman yhteiskappale alta

YleX on mukana Blockfesteillä.

Lue myös:

Mikael Gabriel Eminemin keikasta: Äänentoistossa oli ongelmia

Raappana: En ole mikään supermuistikorttimies

Timo Pieni Huijaus keikkakaveristaan: Snoop Dogg on rento ja hauska kaveri

Lähteet: Blockfest