Hyppää pääsisältöön

BB-tuottaja: äänestyksen manipulointi ei pidä paikkaansa

Mikko Räisänen kiistää BB-Sebastianin väitteet, jotka tulivat julki Radio X3M:n haastattelussa.

Big Brother 2011 -sivusto // Kuva: Bigbrother.fi

Talosta häädetty Sebastian Skandaali: Big Brother yritti manipuloida äänestystätänään, että Big Brother yritti vaikuttaa hänen valintaansa putoajaehdokkaasta. Ohjelmassa kilpailijat valitsevat kaksi talon asukasta, jotka joutaisivat putoamisäänestykseen. Heille annetaan joko 1 tai 2 pistettä. BB:n tuottaja Mikko Räisänen on tutkinut päiväkirjahuoneessa käydyt nimeämissessiot, eikä niistä hänen mukaansa löydy väitettyä keskustelua, jossa Big Brother sanoisi Sebastianille nyt et ehdota oikeaa ihmistä, miksi teet niin?

- Olen tarkistanut kaikki Sebastianin niin sanotut päiväkirjahuoneen nimeämissetit ja missään ei ole tämän kaltaista keskustelua käyty, että isoveljen puolelta olisi tullut kommentti olet antanut väärälle henkilölle nimeämispisteitä.

Räisänen sanoo, että kuvamateriaalit kyseisistä päiväkirjahuoneen kohtauksista jäävät toistaiseksi julkaisematta.

- Ne on kaikki meillä tallessa, että katsotaan, onko siihen tarvetta.

Sebastian on kertonut myös, että hän joutui väitetyn äänestysohjausyrityksen jälkeen rangaistuksi, kun kritisoi Big Brotheria. Rangaistus tuli muista syistä.

- Sebastianilla oli yksi päiväkirjahuone-setti, jossa hän käyttäytyi melko oudosti, piiloutui muun muassa kameroilta ja sen takia taloon launchattiin rangaistus.

Tuottaja ei usko Sebastianin tahallaan puhuvan pahaa BB:stä. Kyseessä on Räisäsen mielestä inhimillinen erehdys.

- Täytyy muistaa, kun asukas on siellä monta viikkoa eristettynä ulkomaailmasta, niin siellä saattaa mennä tietyt asiat päällekkäin ja vinksin vonksin. Sebastian on rehellinen ja uskovainen ihminen. Mä en usko, että hän tarkoittaa tällä mitään pahaa. Enkä usko, että hän on tarkoituksellisesti jakanut väärää informaatiota toiminnasta. Faktaa on se, että hän spekuloi rangaistuksen jälkeen päiväkirjahuoneessa rangaistuksen syytä ja hän on ollut epätietoinen siitä, että mistä se on tullut.

Lähteet: YleX