Hyppää pääsisältöön

Antti Tuisku on keikkapaikoilla kuin isoveli Robinille ja Isac Elliotille

Antti Tuisku ei koe asemaansa uhatuksi uusien poptähtien marssiessa estradeille. Hänellä on keikkapaikoilla isoveljellinen rooli Robiniin ja Isac Elliotiin.

Antti Tuisku

Antti Tuisku on törmännyt ja tulee varmasti vielä useasti törmäämään keikoillaan Robiniin ja Isac Elliotiin. Tuisku kertoo YleX Iltapäivän haastattelussa, ettei koe uusien poppareiden olevan astumassa hänen tontilleen.

- Mulla on isoveljellinen fiilis. Heidän uraansa on kiva seurata ja heidän kanssaan on kiva höpötellä keikkapaikoilla.

Esimerkiksi Isac Elliotin kanssa ensimmäinen tapaaminen meni melkeinpä silkaksi kohteliaisuuksien vaihdoksi. Ensiksi Isac kertoi, miten otettu on Antin tapaamisesta.

- Vastasin, että höpö höpö, tämä on suuri kunnia minulle. Sä olet tämän hetken isoin tyyppi. Mene lavalle ja näytä, mitä parhaiten osaat.

Tuisku sanoo odottaneensa jo useamman vuoden, että Suomeen tulisi miespuolisia poptähtiä lisää. Robin ja Isac Elliot saavat paljon arvostusta kymmenen vuotta uraa tehneeltä Tuiskulta.

- He ovat lahjakkaita. Heillä on vahva ja selkeä oma juttu. Toivon, että heidän uriensa edetessä ja vuosien vieriessä myös oma tahto ja visio kasvavat samalla. Toivon myös rohkeutta mennä oman pään mukaan, jos näin käy.

Lähteet: YleX Iltapäivä