Hyppää pääsisältöön

Äänestyksen tulos: Grilliruuat paistuvat parhaiten luomukeinoin

Grilliruuat paistuvat parhaiten luomukeinoin, selviää YleX:n tekemästä äänestyksestä.

Nuotio, Grilli // Kuva: EPA/ ALI HAIDER

YleX:n kuuntelijat innostuivat äänestämään, kun haluttiin selvittää parasta grillausmuotoa. Kaikkiaan ääniä kertyi 545. Äänestyksen mukaan grilliruuat paistuvat parhaiten klapeista tehdyn hiilloksen päällä. Puilla tehty grillihiillos keräsi peräti 37 prosenttia kaikista äänistä.

- Puulla se paras tulos saadaan. Hyvän hiilloksen tekeminen on puolet huvista. Hiilet menettelee jos ei pääse klapeihin käsiksi. Kaasugrillaamisesta puuttuu se koko grillauksen fiilis, sähköstä puhumattakaan, kommentoi nimimerkki StSycho.

- Viime kesänä suunniteltiin grillin uusimista. Kierrettiin kauppoja ja katsotiin grillejä, mutta ei oikein ne kaasut ja sähköt kiinnostaneet, vaikka niitä oli kaupat puolillaan. Kumpikin osataan miehen kanssa grillailla ihan puuhiilloksella, joten päätettiin että sen hetkinen hiiligrilli saa vielä kelvata. Tänä kesänä meidän pihalle nousee kesäkeittiö, jossa ruokaa tehdään liekilä/hiiloksella. Kyllä se parhain maku lihaan ja kalaan tulee juurikin sillä tapaa, nimimerkki Puu se olla pitää kommentoi.

Toiseksi eniten ääniä keräsi hiiligrilli ja kolmanneksi eniten kaasugrilli. Vähiten ääniä keräsi sähkögrilli.

Katso äänestystulokset alta.

Lähteet: YleX, YleX Aamu