Hyppää pääsisältöön

Amerikan Huippumalli haussa -sarjassa tänä vuonna suomalaisverta - kirjaimellisesti

Amerikkalaisen reality-sarjan tähdet yllättyivät sukujuuristaan Suomessa.

Will Jardell ja Denzel Wells. // Kuva: Erik Asla/Pottle Productions Inc / The CW

Huippumalli Tyra Banksin juontama America's Next Top Model on pyörinyt televisiossa jo vuosikausia ja parhaillaan Yhdysvalloissa seurataankin sarjan 21. tuotantokautta. Useita eri maiden omia versioitakin poikineessa sarjassa joukko huippumalliksi hinkuvia taviksia kilpailee viikottain parhaasta muotikuvasta ja mahdollisuudesta saada mallisopimus.

Tuoreessa jaksossa muotikuvauksiin ammennettiin kisailijoiden sukujuurista ja DNA-testien jälkeen kaksi kauden miesmallikokelasta, 23-vuotiaat Will Jardell & Denzel Wells, saivatkin yllätysuutiset - heiltä molemmilta löytyy sukujuuria Suomesta!

- Brother from another mother!, totesi Wells kilpailijakumppanistaan uutiset saatuaan.

Suomi-DNA:ta veistoksellisissaan kehoissaan kantavat mallimiehet ovat molemmat päätyneet reality-kisaan kotikaupungeistaan Texasissa. Kaksikkoa yhdistävä tausta ei olisi voinut tulla parempaan saumaan, sillä kilpakumppanit eivät olleen parhaissa väleissä. Wellsin aiemmin kaudella tapahtunut letkautus siitä, ettei toivoisi homoseksuaalin Jardellin voittavan kisaa koska tämä edustaa vääränlaista mieskuvaa, aiheutti pienoisen kohun ja sai jopa ohjelmaa juontavan Tyra Banksin suunniltaan.

- Ole ylpeä tästä alasta ja aivan jokaisesta miesmallista joka täällä on, oli hän homo, hetero, korkokengissä tai korsetissa - ei sillä ole v*tun väliä, tykitti Banks ohjelmassaan piippausten saattelemana.

Suomitausta auttoi kaksikkoa hieman, sillä molemmat pääsivät kyseisestä jaksosta jatkoon, Jardell vieläpä miesmallien parhaimmalla kuvalla.