Hyppää pääsisältöön

Aamukahvit Frendien Central Perkissä? Onnistuu!

Frendit-tv-sarja täyttää 20 vuotta. Sen kunniaksi Manhattanille on avattu pop up -kahvila Central Perk.

Frendit // Kuva: NBC

Frendit-hahmot Chandler, Joey, Rachel, Monica, Phoebe ja Ross norkoilevat keskuspuiston Central Perk -kahvilassa sarjan lähes jokaisessa jaksossa. Suosittu sarja pyörii yhä uusintoina televisiossa, vaikka sen alkamisesta on nyt kulunut 20 vuotta. Tasavuosien kunniaksi Manhattanille on avattu pop up -kahvila Central Perk. Asiasta kirjoittaa Time.

Warner Bros ja Eight O'Clock Coffee pyörittävät kahvilaa New Yorkissa kuukauden ajan. 17. syyskuuta –18. lokakuuta Frendit-fanit voivat istua ikonisella oranssilla sohvalla, ihastella Pat the Dog -patsasta ja juoda ilmaista Central Perk Roast -kahvia valtavaista mukeista.

Gunther-baristaa esittävä näyttelijä James Michael Tyler on luvannut piipahtaa paikalla. Kahvilassa järjestetään myös musiikkiesityksiä, kuten Smelly Cat -yhteislaulutuokioita.

Fiktiivinen kahvila sijoittuu sarjassa Manhattanille, mutta todellisuudessa sarjaa kuvattiin lavasteissa Warner Bros studioilla. Varsinaista Central Perk -lavastetta on päässyt jo pitkään katsomaan Warnerin museokierroksilla.

Lue myös:

Lisa Kudrow ei lähtisi Frendeihin: Se ei enää olisi Frendit

Frendit-tähti katumapäällä: Miksi ihmeessä lopetimme sarjan tekemisen?

Frendit-tähdet palaavat yhteen uudessa jenkkikomediassa

Lähteet: Time