Hyppää pääsisältöön

17 kuvaa siitä, mitä rap tekee miesvartalolle

Oli aika, jolloin muusikot pukeutuivat "musiikki on pelastanut minut urheilulta" -T-paitoihin. Se aika on ohi. Ainakin rap-musiikissa.

Uniikki

Elastinen

Kuntosaliyrittäjäksi ystäviensä kanssa ryhtynyt Elastinen liputtaa myös lepopäivien puolesta. Elastinen: Liika treenaaminen on kuin syömishäiriö, että lepo on treenaamisen ohella aivan yhtä tärkeää hyvän yleiskunnon ylläpitämiseksi. Elastista voisi kutsua stadin revityimmäksi liitulakuksi.

Brädi & TS

Ystävykset Brädi ja TS ovat pumpanneet rautaa yhdessä jo useiden vuosien ajan. TS treenaa usein myös Cheekin kanssa kuntosalilla.

Uniikki

Uniikki kertoi Instagramissa tällä viikolla, että hän on ollut tiukalla dieetillä saavuttaakseen parempia tuloksia – ja niitähän näkyy!

Skandaali

Salikissa-biisin julkaissut Joonas "Skandaali" Palmgren voitti syksyllä Suomen mestaruuden miesten fysiikkakilpailuissa.

Cheek

Cheek pitää itsensä kovassa keikkakunnossa myös treenaamalla paljon. Suomen tunnetuin räppäri esitteli paljasta yläkroppaansa muun muassa Anna mä meen -musiikkivideolla.

Cheek Anna mä meen -videolla // Kuva: Kuvakaappaus: YouTube

Musta Barbaari

"Salil eka salil vika". Musta Barbaari treenaa kuunnellen jazziakuuntelevansa treenatessaan yllättäen jazz-musiikkia.

- Sitä tai 2Pacia. Jazzia kuunnellessa tulee keskittyneempiä toistoja, hän kertoo YleX:n haastattelussa.

Musta Barbaari on kiistatta edelleen stadin revityin laku.

Ruudolf

"Tää paukkuu niinku bodauslaulun kuuluuki. Mä pumppaan rautaa kunnes meen ihan uuvuksiin", Ruudolf räppää Bodaus anthem -biisissään. Tämä räppäri kiskoo keikoilla usein paitansa pois, eikä naisväki ole yleisössä yhtään pahoillaan.

Rap-artisti Ruudolf // Kuva: Monsp Records

Tuomas Kauhanen

Suomalaisräppäri Tuomas Kauhanen oli vuoden alussa tiukalla dieetillä. Hän jätti hiilidydraatit hetkeksi kokonaan ja treenasi päivittäin.

Redrama

Redrama treenaa personal trainerin kanssa, jota mies on ylistänyt korvaamattomaksi. Redrama kertoi tammikuussa laihtuneensa vuoden aikana 8-10 kiloa.

50 Cent

50 Cent on kertonut olevansa muutakin kuin klubeilla pyörivä bailaaja. Hän julkaissut oman kunto-ohjelman, joka kantaa nimeä Formula 50. Ohjelman tavoitteena on saada aloittelijat kovaan kuntoon kuudessa viikossa. Räppäri päätti tehdä kunto-ohjelman taistellakseen amerikkalaisten ylipaino-ongelmaa vastaan.

Flo Rida

Jenkkiräppäri pullistelee usein lihaksiaan musiikkivideoillaan ja gaalojen punaisilla matoilla. Flo Rida kehottaa treenaamaan kuin paikalla olisi yleisö, joka seuraa harjoitustasi. Räppäri on sanonut, että treenaamiselle täytyy löytää aikaa vaikka keskellä yötä.

Dr. Dre

Tuottaja, räppäri ja Eminemin oppi-isä on kertonut viettävänsä kaksi tuntia päivässä kuntosalilla. Miehen nopeaa muodonmuutosta hieman tanakasta todella lihaksikkaaksi on hämmästelty vuosien saatossa jenkkimediassa.

Dr. Dre kunnossa

Lil' Wayne

Skeittarina nykyisin enemmän aikaa viettävä Lil' Wayne nähdään useammin ilman paitaa kuin se päällä. Lil' Wayne innostui kuntoilusta istuttaan vankilassa. Hän kertoi tehneensä kahdeksan kuukauden tuomionsa aikana 15 000 vatsalihasliikettä ja 20 000 punnerrusta viikossa. Tämän jälkeen räppäri on ylläpitänyt näyttävää lihaksistoaan.

Avaa Instagram postaus

LL Cool J

Räppäri ja näyttelijä LL Cool J on julkaissut oman treenikirjansa ja hänet mielletään fitness-guruksi. LL Cool J on kertonut, että salille kannattaa raahautua vaikka kuinka väsyneenä, sillä se palkitsee.

Nelly

Nuorempana muun muassa amerikkalaista jalkapalloa pelannut Nelly on kertonut olleensa lapsesta asti urheilullinen. Hän on kertonut aloittaneensa vaativamman kuntosaliharjoittelun noin 24-vuotiaana.

Eminem

Kun Eminem pääsi eroon päihderiippuvuudestaan, hän tuli riippuvaiseksi kuntoilusta. Nykyisin räppäri on hyvin tarkka myös ruokavaliostaan. Eminem treenaa kovasti, mutta räppäri ei jaa peilin edestä napattuja kuvia treenatusta kropastaan. Itseironiasta tunnettu räppäri on sen sijaan jakanut hieman erilaisia treenikuvia itsestään.

Lähteet: YleX, Instagram