Radiossa nyt

YleX Aamussa Ile ja Matti

Tänään Aamussa Ile ja Matti feat. Riitta ja Sirkka!

Mummot mukana koko aamun! Kysy mitä olet aina halunnut mummolta kysyä!

Meillä on #lupavälittää

Jos on turistavaa, niin kerro mietteesi shoutboxissa ->
Studion puhelinnumero: 09-148 28 22 
Twitter / Instagram: #ylex #ylexaamu 

12-vuotias popkomeetta Isac Elliot: Ulkomaan keikkoja luvassa kesällä

19.4.2013 klo 16:58 | Maria Rautio | Lähde: YleX Aamu | Kommentit (1)

YleX Aamussa tänään perjantaina 19. huhtikuuta vieraillut Isac Elliot on ensimmäinen julkaistu Tampereen YleXPop-tapahtuman artisti. Debyyttialbuminsa toukokuun lopulla julkaisevalla Isac tulee konsertoimaan kesällä myös ulkomailla.

12-vuotias poptulokas Isac Elliot on saanut New Way Home -kappaleellaan radiosoittoa muun muassa Norjassa ja Ruotsissa. Vaikutusvaltainen Billboard-musiikkilehti myös nimesi artistin yhdeksi tulevaisuuden lupaukseksi. Isac vakuuttaa kuitenkin, että jalat pysyvät tiukasti maassa.

- Totta kai niiden on pysyttävä maassa. Mutta menestys tuntuu todella hyvältä, tämä me just haettiin, että musiikkini lähtisi niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Tosi hyvä fiilis, Isac hymyilee.

Artistin 24. toukokuuta julkaistava debyyttialbumi Wake Up World on Isacin sanojen mukaan jo valmis, ja toista sinkkua voidaan odotella lähiaikoina. Isacin kesäloma onkin melkoisen työntäyteinen.

- Levyn toinen sinkku on hyvä biisi, aika erilainen kuin New Way Home. Kesällä on paljon keikkoja, myös ulkomailla. En tiedä olisinko saanut sanoa sitä, mutta ei se mitään, Isac virnistää levy-yhtiönsä edustajaa vilkuillen.

Mitä kuuluu Isac Elliotin raideriin, eli vaatimuksiin takahuonetarjoiluista YleXPopissa 1. kesäkuuta 2013? Katso koko haastattelu!

Kommentointi

Kommentit (1)

moi milloi sult tulee uus biisi.haluun sunkaa tehä biisin

>isac elliot <3 26.04.2013, 14:17
Muualla Yle.fi:ssä