Hyppää pääsisältöön

12-vuotias popkomeetta Isac Elliot: Ulkomaan keikkoja luvassa kesällä

YleX Aamussa tänään perjantaina 19. huhtikuuta vieraillut Isac Elliot on ensimmäinen julkaistu Tampereen YleXPop-tapahtuman artisti. Debyyttialbuminsa toukokuun lopulla julkaisevalla Isac tulee konsertoimaan kesällä myös ulkomailla.

Isac Elliot // Kuva: YleX / JP Panttila

12-vuotias poptulokas Isac Ellioton saanut New Way Home -kappaleellaan radiosoittoa muun muassa Suomalainen Isac Elliot radiosoittoon Norjassaja Ruotsissa. Vaikutusvaltainen Suomalaisartisti Billboardin Next Big Sound -listallemyös nimesi artistin yhdeksi tulevaisuuden lupaukseksi. Isac vakuuttaa kuitenkin, että jalat pysyvät tiukasti maassa.

- Totta kai niiden on pysyttävä maassa. Mutta menestys tuntuu todella hyvältä, tämä me just haettiin, että musiikkini lähtisi niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Tosi hyvä fiilis, Isac hymyilee.

Artistin 24. toukokuuta julkaistava debyyttialbumi Wake Up World on Isacin sanojen mukaan jo valmis, ja toista sinkkua voidaan odotella lähiaikoina. Isacin kesäloma onkin melkoisen työntäyteinen.

- Levyn toinen sinkku on hyvä biisi, aika erilainen kuin New Way Home. Kesällä on paljon keikkoja, myös ulkomailla. En tiedä olisinko saanut sanoa sitä, mutta ei se mitään, Isac virnistää levy-yhtiönsä edustajaa vilkuillen.

Mitä kuuluu Isac Elliotin raideriin, eli vaatimuksiin takahuonetarjoiluista YleXPopissa 1. kesäkuuta 2013? Katso koko haastattelu!

Lähteet: YleX Aamu