Hyppää pääsisältöön

Hämmentävä supertähtikolmikko pakeni terroristeja vuokra-autolla

Wroooooom! Tie oli avoin tälle kolmikolle!

On se kumma jos tästä ei saada aikaiseksi hassua roadmovieta. Tulevassa Vanity Fair -lehdessä nimittäin paljastuu että kolme viihdeikonia lähti vuonna 2001 terrori-iskuja pakoon vuokraamalla kimpassa auton. Popin kuningas Michael Jackson oli New Yorkissa valmistautumassa konserttiinsa kun koneet rysähtivät WTC-torneihin. Jackson nappasi hotellista mukaan kaksi kaveriaan ja suuntasi New Jerseyyn, josta kolmikko vuokrasi auton päästäkseen mahdollisimman kauas hyökkäyksen alla olevasta suurkaupungista. Ai ketä ne kaverit sitten olivat?

No Elizabeth Taylor ja Marlon Brando.

Outo kolmikko oli ajanut terrorismia turvaan aina Ohioon saakka. Matkaa oli taittunut siis yli 850 kilometriä. Vanity Fairin artikkelin mukaan autossa ei todellakaan ollut ketään muita, vaan kolmikko oli matkannut keskenään. Brando ja Jackson olivat vuorotelleet auton ratissa ja Taylor oli levännyt takapenkillä. Tankkaukset oli hoidettu pikaruokaloiden yhteydessä.

Siellä he ovat varmaankin vuokra-autossaan lauleskelleet radion tahtiin, Brandon maiskutellessa hampurilaisaterioiden parissa ja Michael Jacksonin ajoittain tankatessa autoa kimaltelevat hanskat kädessään. Toivottavasti tästä tehdään elokuva.

Lähteet: Vanity Fair, Jezebel