Venla Kokkonen: Zebra and Snake / Burden

19.12.2011 klo 14:47, päivitetty 25.1.2012 klo 12:50 | Venla Kokkonen | Kommentit (6)

Hehkutettu kotimainen elektroduo iskee takaisin uskomattoman hienolla biisillä!

Jo pari vuotta sitten kotimainen Zebra and Snake huomioitiin kiihkeästi YleX:n ja Rumban järjestämässä Tulevaisuuden tusina äänestyksessä. Äänestyksessä povattiin, että bändi tekee läpimurtonsa vuonna 2010. Toisin kävi. Onneksi.

Se tuleekin olemaan vuosi 2012, kun Zebra and Snake näyttää voimaeläimiensä kyvyt. Debyyttialbumi ”Healing Music” julkaistaan ensi huhtikuussa, ja siitä esimakua nyt antaa ”Burden”, joka soi Venla Kokkosen viikon tehona.

On hyvä, että Zebra and Snake on ottanut aikaa debyyttilevynsä valmisteluun. Aikaisemmin julkaistu EP ei vielä koko pottia räjäyttänyt, mutta nyt ollaan siellä missä kuuluukin. Bändi on säilyttänyt persoonallisen ja omaleimaisen soundin, mutta heittänyt kaiutettuun elektrohelinään mukaan upeaa popmelodiakuljetusta, ysäribrittipoppia ja kasarisynaa. Täydellistä, kun sanojakin voi laulaa tunteella mukana. Tämä todella on parantavaa musiikkia.

Onko tämä kappale taakka vai keveä päivän pelastus?Kommentoi Venla Kokkosen tehoa – paras kommentti palkitaan Uuden musiikin iltavuoron perjantaishow'ssa!

Henkilöt: Venla Kokkonen

Kommentointi

Kommentit (6)

Täähän on ihan loista verratteasse tuoho viikon toiseen tehoon joka nyt on täyttä kuraa.
Ensi kuulemalta ei se nyt ihan napannut mutta toisella kerralla nappas jo paremmin. Sama sitten varmaan pätee livee esiintymiseen. Eipä se nyt ekalla sekään napannu.
Mut muutenkin 80 luvun sytsa poppi on julmetun jees! Ainakin toistaseks viel,

>din din diii 23.12.2011, 16:43

Kommentti tekstarilla:

Sori, kuulostaa täysin samalta brittipoppi hipster moppitukka paskalta mitä olet soittanut jo koko illan. En erota noita enään toisistaan varsinkin kun solistin pitää aina rääkyä epävireisesti.

Sori, kuulostaa täysin samalta brittipoppi hipster moppitukka paskalta mitä olet soittanut jo koko illan. En erota noita enään toisistaan varsinkin kun solistin pitää aina rääkyä epävireisestori, kuulostaa täysin samalta brittipoppi hipster moppitukka paskalta mitä olet soittanut jo koko illan. En erota noita enään toisistaan varsinkin kun solistin pitää aina rääkyä epävireisesti

>venlaylex 22.12.2011, 09:39

Upeeta tuoretta soundia! Tällasta lisää!

>tommipoika 20.12.2011, 22:16

Muuten tämän oloinen kappale menisi välinpitämättömyyden ja inhoamisen välimaastoon, mutta kappale kuulostaa melodiallisesti hämmentävän paljon Sonata Arcticalta. Suomalaiseksihan se tämäkin paljastui. :)

>Heikki Honkanen 20.12.2011, 20:02

Tää on aivan mieletön biisi, bongasin tän toissaviikolla bändin Facebook-sivulta ja olen fiilistellyt sittemmin useasti. Muutenkin Zebra and Snakelle vois toivoa suurempaa menestystä sillä sen verran kovaa matskua vääntävät.

>Indiemode 20.12.2011, 14:30

Kommentti shoutboxista:

Jupetsu: Vauh! Aivan kuin kuuraketin kyytiin olisin noussut. Matkasin tähtipölyn läpi ja ratsastin saturnuksen harjalla. Oli tuossa meininkiä ja jään odottamaan lisää lennokkaita hetkiä Zebra and Snake-yhtyeeltä.

>venlaylex 19.12.2011, 19:26

Soittolista

Viikon Tehot

Viikon albumi

  • Atomirotta - I

    Perjantai on ruotsalaisen musiikin juhlaa! Soitossa kohta Tove Styrke ja Snoh Aleegra + Common. Lisäksi kuullaan tanssittavaa kotimaista indierokkia The Siren Brothersilta.

    Pian Viikon albumina kuunnellaan Atomirottaa!

    Kuuntele Viikon albumia!

Muualla Yle.fi:ssä