Radiossa nyt

YleX Aamun parhaat jutut kootusti

YleX Aamun viikon parhaat palat lauantaiaamuisin 6.30-10.00.

Venla Kokkonen: Zebra and Snake / Burden

19.12.2011 klo 15:47, päivitetty 25.1.2012 klo 12:50 | Venla Kokkonen | Kommentit (6)

Hehkutettu kotimainen elektroduo iskee takaisin uskomattoman hienolla biisillä!

Jo pari vuotta sitten kotimainen Zebra and Snake huomioitiin kiihkeästi YleX:n ja Rumban järjestämässä Tulevaisuuden tusina äänestyksessä. Äänestyksessä povattiin, että bändi tekee läpimurtonsa vuonna 2010. Toisin kävi. Onneksi.

Se tuleekin olemaan vuosi 2012, kun Zebra and Snake näyttää voimaeläimiensä kyvyt. Debyyttialbumi ”Healing Music” julkaistaan ensi huhtikuussa, ja siitä esimakua nyt antaa ”Burden”, joka soi Venla Kokkosen viikon tehona.

On hyvä, että Zebra and Snake on ottanut aikaa debyyttilevynsä valmisteluun. Aikaisemmin julkaistu EP ei vielä koko pottia räjäyttänyt, mutta nyt ollaan siellä missä kuuluukin. Bändi on säilyttänyt persoonallisen ja omaleimaisen soundin, mutta heittänyt kaiutettuun elektrohelinään mukaan upeaa popmelodiakuljetusta, ysäribrittipoppia ja kasarisynaa. Täydellistä, kun sanojakin voi laulaa tunteella mukana. Tämä todella on parantavaa musiikkia.

Onko tämä kappale taakka vai keveä päivän pelastus?Kommentoi Venla Kokkosen tehoa – paras kommentti palkitaan Uuden musiikin iltavuoron perjantaishow'ssa!

Henkilöt: Venla Kokkonen

Kommentointi

Kommentit (6)

Täähän on ihan loista verratteasse tuoho viikon toiseen tehoon joka nyt on täyttä kuraa.
Ensi kuulemalta ei se nyt ihan napannut mutta toisella kerralla nappas jo paremmin. Sama sitten varmaan pätee livee esiintymiseen. Eipä se nyt ekalla sekään napannu.
Mut muutenkin 80 luvun sytsa poppi on julmetun jees! Ainakin toistaseks viel,

>din din diii 23.12.2011, 17:43

Kommentti tekstarilla:

Sori, kuulostaa täysin samalta brittipoppi hipster moppitukka paskalta mitä olet soittanut jo koko illan. En erota noita enään toisistaan varsinkin kun solistin pitää aina rääkyä epävireisesti.

Sori, kuulostaa täysin samalta brittipoppi hipster moppitukka paskalta mitä olet soittanut jo koko illan. En erota noita enään toisistaan varsinkin kun solistin pitää aina rääkyä epävireisestori, kuulostaa täysin samalta brittipoppi hipster moppitukka paskalta mitä olet soittanut jo koko illan. En erota noita enään toisistaan varsinkin kun solistin pitää aina rääkyä epävireisesti

>venlaylex 22.12.2011, 10:39

Upeeta tuoretta soundia! Tällasta lisää!

>tommipoika 20.12.2011, 23:16

Muuten tämän oloinen kappale menisi välinpitämättömyyden ja inhoamisen välimaastoon, mutta kappale kuulostaa melodiallisesti hämmentävän paljon Sonata Arcticalta. Suomalaiseksihan se tämäkin paljastui. :)

>Heikki Honkanen 20.12.2011, 21:02

Tää on aivan mieletön biisi, bongasin tän toissaviikolla bändin Facebook-sivulta ja olen fiilistellyt sittemmin useasti. Muutenkin Zebra and Snakelle vois toivoa suurempaa menestystä sillä sen verran kovaa matskua vääntävät.

>Indiemode 20.12.2011, 15:30

Kommentti shoutboxista:

Jupetsu: Vauh! Aivan kuin kuuraketin kyytiin olisin noussut. Matkasin tähtipölyn läpi ja ratsastin saturnuksen harjalla. Oli tuossa meininkiä ja jään odottamaan lisää lennokkaita hetkiä Zebra and Snake-yhtyeeltä.

>venlaylex 19.12.2011, 20:26

Soittolista

Viikon Tehot

 • Sofia Thurén: The Roots feat. Modesty Lycan / When the People Cheer

  Varaslähtö viikonloppuun! Soitossa tuoretta musaa Pete Parkkoselta, Järjestyshäiriöltä, Sparzanzalta, räppäri Markc Wildsilta.

  The Rootsin ja laulaja Modesty Lycan tyylikäs raita soi tehona klo 17:50 & 18:50.

  Kommentoi tehoa!

 • Juhani Kenttämaa: St. Rasta / Mörkö

  Tanskan nouseva pop-ihme Christopher täräyttää hittiponteliaaliaan parin live-kappaleen verran!

  Uutuuksiaan esittelevät mm. Enrique Iglesias (+ Flo Rida), Prince (+ Zooey Deschanel), Stepa, Sam Smith sekä First Aid Kit.

  Pietarin Spektaakkeli haastattelussa klo 18 jälkeen!

  Viikon tehona soi mörkökopla, joka menee heittämällä Kuningasidean ja Jätkäjätkien kanssa samaan pussauskoppiin!

  Kommentoi tehoa täältä!

 • Pirita Pykäläinen: Hätä-Miikka / Remu

  Hähää tietysti perjantain kunniaksi pitää soittaa SE outo huilubiisi! Lisäksi tarjolla on taas saksofonitamppausta, mutta tällä kertaa siihen on lisätty Martin Luther Kingia. Tulossa myös Lost Society, Nyrkkitappelu, Ed Sheeran, Taking Back Sunday, Jaakko Eino Kalevi ja Prince feat. Zooey Deschanel!

  Soitossa myös Viikon  teho! Tunnet ehkä Hätä-Miikan Gaselleista, mutta miltä kuulostaa hänen kevyesti rokkaava kesäinen soolobiisinsä, jossa Hätis esittäytyy naisiin menevänä casanovana?

  Tutustu tehobiisiin!

Viikon albumi

Muualla Yle.fi:ssä