Radiossa nyt

Nyt soi:

Biisilista ilmestyy nettiin ohjelman päätyttyä.

 

Radiossa nyt

Heitä toiveesi Tuukalle!

Lauantai-illan soundtrackin tarjoaa YleX ja Tuukka. Lähetä biisitoiveesi täältä! Voit lähettää toiveesi myös tekstiviestillä numeroon 17176. Viestin hinta on 40 senttiä.

Jos haluat soittaa, studion numero on 09-1482822.

Voit myös käyttää Twitterissä hashtagia #ylextoiveet

Tehokasta musiikkia paholaisen töistä

7.2.2012 klo 16:31, päivitetty 9.2.2012 klo 10:40 | Toni Laaksonen | Kommentit (4)

Maailman tyylikkäin ruotsalais-yhdysvaltalainen yhtye tekee paluun - vahvempana kuin koskaan!

MIIKE SNOW - DEVIL'S WORK

Vuonna 2008 raketinlailla musiikkimaailman tietoisuuteen noussut Miike Snow (lausutaan edelleen "Maik Snou") tekee erittäin vahva paluun. Miike Snown musiikki on edelleen tyylitietoista ja äärimmäisen trendikästä elektropoppia, jossa leikitellään taitavasti klubimaailman ja popmaailman rajamaastossa.

Miike Snown muodostavat urallaan hittejä mm. Britney Spearsille (Toxic), Christian Milianille (AM to PM) ja Rachel Stevensille (Sweet Dreams My LA Ex) tehtailleet ruotsalaiset Christian Karlsson ja Pontus Winnberg sekä amerikkalainen Andrew Wyatt.

Esikoislevyn aikaan etenkin Animal-kappaleella sydämiä valloittanut ruotsalais-yhdysvaltalainen hittikoneisto vaikuttaisi lyövän toisella albumikierroksella sellaisen kimaran tarjolle, että bändi tullee saamaan ystäviä niin pop- kuin indiepiireistä. Ja suurimmat menestystarinathan ovat juuri niitä crossover-artisteja, jotka onnistuvat voittamaan molempien puolien kannatuksen.

Sen lisäksi, että tehona soiva Devil's Work on pomputtavine pianoineen ja mahtipontisine vaskipuhaltimineen ihan mielettömän kova biisi, niin ihmetystä omassa päässäni on aiheuttanut pohdinta siitä kuinka paljon laulaja Andrew Wyatt kuulostaakin kappaleessa The Stone Roses-laulaja Ian Brownilta?

Miltä maaliskuussa julkaistavan Happy To You-albumin julkaisevan Miike Snown uutuusmaistiainen kuulostaa? Kommentteja otetaan vastaan.

Kommentointi

Kommentit (4)

Kommentti muualta:

"Että olen odottanut tätä biisiä viikkoja. Kuunnelkaa, kuin satua laulaja laulaisi. Tän mukana lentää pilvissä, lämpimässä satumetsässä." - Anonyymi

>toniylex 29.03.2012, 18:06

Aivan mieletön biisi, parantui kerta kerralta. Sopivan täyteläinen jotta imaisi mukaan, sopivan ilmava jotta ei tullut ähkyä. Hyvä Toni!

>evil 10.02.2012, 15:38

Devil's work on todella hyvä biisi ja paranee vaan kuunteluiden myötä. Se on niin kesäinen että kinoksetkin muuttuu hiekkarannoiksi.

Biisi kuitenkin huutaa remixejä, ehkä niin house-henkisen pianon takia, ja toivotaan että niitä myös saadaan. Oisko tässä myös aistittavissa että biisistä tekee tunnetumman joku DJ kun itse artisti..?

>/Tommi 09.02.2012, 09:59

Kommentteja muualta:

"Onnistunu on! Enemmän sais soida miike Snow!" -anonym

"TÄMÄ biisi on jtn niin hyvää.. huhhuh! kylmät väreet tulee isolle miehelle.. tätä uutta biisiä on odotettu ku kuuta nousevaa ja se on sen arvoista.. kyllä kiitos tonstsa" -sgege

"Ainakin pianoriffi on lainattu melkein suoraan Sebastian Tellieriltä" -ST

"Toni vetää tällä kertaa pidemmän korren viikon tehossa. (Olisin kaivannut lisää torventöräyttelyä, mutta ehkä se olisi kasvattanut kappaleen niin sinfonisiin mittoihin, että pää olisi räjähtänyt)" - Atte Potta

 

>toniylex 07.02.2012, 19:56

Soittolista

Viikon Tehot

 • Sofia Thurén: The Roots feat. Modesty Lycan / When the People Cheer

  Varaslähtö viikonloppuun! Soitossa tuoretta musaa Pete Parkkoselta, Järjestyshäiriöltä, Sparzanzalta, räppäri Markc Wildsilta.

  The Rootsin ja laulaja Modesty Lycan tyylikäs raita soi tehona klo 17:50 & 18:50.

  Kommentoi tehoa!

 • Juhani Kenttämaa: St. Rasta / Mörkö

  Tanskan nouseva pop-ihme Christopher täräyttää hittiponteliaaliaan parin live-kappaleen verran!

  Uutuuksiaan esittelevät mm. Enrique Iglesias (+ Flo Rida), Prince (+ Zooey Deschanel), Stepa, Sam Smith sekä First Aid Kit.

  Pietarin Spektaakkeli haastattelussa klo 18 jälkeen!

  Viikon tehona soi mörkökopla, joka menee heittämällä Kuningasidean ja Jätkäjätkien kanssa samaan pussauskoppiin!

  Kommentoi tehoa täältä!

 • Pirita Pykäläinen: Hätä-Miikka / Remu

  Hähää tietysti perjantain kunniaksi pitää soittaa SE outo huilubiisi! Lisäksi tarjolla on taas saksofonitamppausta, mutta tällä kertaa siihen on lisätty Martin Luther Kingia. Tulossa myös Lost Society, Nyrkkitappelu, Ed Sheeran, Taking Back Sunday, Jaakko Eino Kalevi ja Prince feat. Zooey Deschanel!

  Soitossa myös Viikon  teho! Tunnet ehkä Hätä-Miikan Gaselleista, mutta miltä kuulostaa hänen kevyesti rokkaava kesäinen soolobiisinsä, jossa Hätis esittäytyy naisiin menevänä casanovana?

  Tutustu tehobiisiin!

Viikon albumi

Muualla Yle.fi:ssä