Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon albumina soi Sallan ja Miron Matka Maailman Ympäri -yhtyeen Tarinoita!

Mahtimusaa keskiviikkoona! Soitossa UMAssa tänään Tiëston uusi biisi jossa mukana jenkkien Teemu Brunila eli Matthew Koma. Lisäksi uutta musaa Klaxonsilta ja Kap Kapilta.

Viikon albumina soi tällä viikolla Sallan ja Miron matka maailman ympäri -yhtyeen Tarinoita.

Kuuntele Viikon albumia!

Alkuvuoden hehkutetuin biisi julkaistaan vihdoinkin myös Suomessa.

21.2.2012 klo 18:56, päivitetty 22.2.2012 klo 10:23 | Toni Laaksonen | Kommentit (4)

Netti-ilmiönä (v)ihastuttanut Azealia Banks tekee rantautumistaan myös fyysisessä muodossa Eurooppaan.

AZEALIA BANKS FEAT. LAZY-JAY: 212

Jo viime vuoden puolella kohua ja säpinää herättänyt Azealia Banks on ehditty huomioimaan BBC:n Sound of-äänestyksessä ja rääväsuisen nykiläismimmin video 212 on ollut nettivideopalvelimien katsotuimpia videoita. Toki kappale on elänyt omaa elämäänsä netissä jo hyvän aikaan, mutta nyt vihdoin nousevan artistin biisi on saadaan kaupalliseen jakeluun Suomessa.

Ja levytetyn musiikin lisäksi parikymppinen mimmi saapuu myös itse fyysisesti Suomeen. Tämä tapahtuu tulevan kesän Ruisrockissa heinäkuussa. Tuo keikka on jo monen mielestä nostettu tämän vuoden odotetuimmaksi keikaksi.

Sataprosenttisen varmasti tulevaisuuden supertähden esikoissinkku 212-biisi esittelee erittäin rääväsuisen nuoren naisen, joka ei pelkää kertoa asioista niiden oikealla nimellä. Ja se biitti! Herranjumala, että on tykki biisi! Kuinka hyvin tämä kolisee pohjolan jäyhille?

Kuuntele näyte: AZEALIA BANKS - 212 (feat. Lazy Jay)

Tehokommentit ovat tervetulleita.

Kommentointi

Kommentit (4)

Kommentteja muualta:

"Joskus sanoin että tonin biisit on aina parempia kun venlan mutta tää on kyllä kamalin audio-oksennus vähään aikaan. hyi hyi toni!" - Bob

"Joku vei jalat suusta , kyllä tää tulee olemaan niin sata varma yhden hitin ihme. Utube biisit sen osottaa , missään muussa azelian biisissä ei ole mitään kiinnostavaa. Mutta tää biisi on MAHTAVA!!!" -JJJ

"Venlan joku viikkoinen Yön polte taistelee tämän kanssa tämän vuoden parhaan tehon tittelistä!" - miä

>toniylex 23.02.2012, 19:05

Tonilla taas helposti viikon paras tehobiisi. 212 on tykki kappale ja pitää ehdottomasti tsekata nainen Ruisrockissa. Toivottavasti ei jää yhden hitin ihmeeksi, koska ainakaan YouTubesta löytyvät muut neidin biisit eivät vakuuta läheskään samalla tavalla ku tää 212.

>Jeps 22.02.2012, 11:33

On kyllä sen verran mahtava biisi että piti ihan kommentoida. Menin ensikuuleman jälkeen katsomaan biisin videon ja rakastuin. Pitää varmaan ostaa neidon pitkäsoitto sit kun/jos sellainen on jo olemassa? Kiitos Toni kun annoit tulevaan festarikesään ja Ruisrockiin jotain odotettavaa!

>KiitoZTazta 22.02.2012, 08:05

Kommentteja muualta:

"Maaninen ja vähän härö meininki. Ja siksi pesee Venlan ja Juhanin valinnat viikon tehoiksi." - anonyymi

"Tää nyt ei oo tekstari, mut pakko kommentoida, että erittäin erittäin, kyllä kyllä!!! aika pornahtavaa soudia, toimii." - Hei

"ihana teho! oi että miten rakastettava:)" - kais

>toniylex 21.02.2012, 19:59

Soittolista

Viikon Tehot

 • Sofia Thurén: The Roots feat. Modesty Lycan / When the People Cheer

  Tiistai tarjoaa poppia mahan täydeltä. Soitossa uusi biisi Ruotsin Darinilta, Tanskan Christopherilta ja Suomen Axl Smithiltä. Kuunnellaan myös tanssiraita Tiëstolta ja kotimaista rokkia Verhot-yhtyeeltä. 

  The Rootsin ja laulaja Modesty Lycan tuore raita soi tehona klo 17:50 & 18:50.

  Kommentoi tehoa!

 • Juhani Kenttämaa: St. Rasta / Mörkö

  Uutuuksiaan tarjoilevat mm. Lana Del ReyFirst Aid KitThe Roots (+ Modesty Lycan) sekä Snipe Drive!

  Esittelyssä uusi ohjelmaosio - Illan saalis, jossa YleX:n toimitus pääsee esittelemään tuoreimmat musiikilliset ihastuksensa. Sarjan saa luvan aloittaa YleX Jatkojen Toni!

  Viikon tehoksi valikoitui bändi, joka menee heittämällä Kuningasidean ja Jätkäjätkien kanssa samaan pussauskoppiin!

  Kommentoi tehoa täältä!

 • Pirita Pykäläinen: Hätä-Miikka / Remu

  Vielä soitossa Kid Astray, ihana Elli Ingram, Darin, Christopher, First Aid Kit, Pietarin Spektaakkeli ja Panik Disco feat. Artymove!

  Soitossa myös Viikon  teho! Tunnet ehkä Hätä-Miikan Gaselleista, mutta miltä kuulostaa hänen kevyesti rokkaava kesäinen soolobiisinsä, jossa Hätis esittäytyy naisiin menevänä casanovana?

  Tutustu tehobiisiin!

Viikon albumi

Muualla Yle.fi:ssä